Sesong 2 trailer

Sesong 2 trailer

Jeg kvakk til da en professor i faget jus ble dømt til å betale kr 250.000 i oppreisning til broren til et drapsoffer, 50 år etter drapet. Broren var 15 år da den ett år eldre søsteren ble voldtatt og drept. Mange år senere måtte han skrive seg ut fra sykehuset for å saksøke professoren for ærekrenkelser fordi denne engasjerte juristen sendte ut i verden løse påstander tatt fra luften. Jeg tenkte hvordan er det mulig? Hvorfor skjer det?

Bistand i justismordsaker blir betalt med suksesshonorar, og noe er alvorlig galt i Norge. Året 2009 tenkte jeg for førstegang at opprettelsen av Gjenopptakelseskommisjonen var et feilgrep. Bare fem år etter opprettelsen stilte jeg spørsmålet ved hele forvaltningsorganet, og lurer fortsatt på hvorfor vi ikke bare burde legge ned hele greia.

Premisset bak Plotkast.no kort fortalt, er at du blir invitert til å abonnere på serien som utforsker hva som skjedde i virkeligheten, for å finne konflikt eller forbrytelser for utvikling i fiksjon og dramatiske verk?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Plotkast
Sesong 2 trailer
Loading
/