S2E3: Orderudsaken

S2E3: Orderudsaken

Ingenting synliggjør kampen om alibiet bedre enn saker der motivet er oppidagen. Familie og støttespillere blir utfordret fra første dag, og hva som former ditt syn i sakene blir ikke så sjelden påvirket av utenforstående.

Virkeligheten inspirerer og er med når vi utvikler fantasier og fortellinger som former oss og betyr noe. Felles for de store og profilerte justismord-sakene som går til kommisjonen er at det ofte hekter seg på engasjerte støttespillere, idealister og mennesker berørt på ulike måter av dommene som utøves i norske rettssaker.  En hypotese er at grad av engasjement hos frivillige støttespillere har noe å si på hvor effektive slike begjæringer vil være når de sendes til kommisjonen.

Hva det betyr at rettskraftige dommer kan endres vil sesong 2 utforske nærmere når serien går dypere ned i gjenopptakelseskommisjonen virke og anklager staten Norge for å ha dårlig selvtillit.

Plotkast.no vil utforske historier fra virkeligheten for å finne plot for skriveprosjekter og diktning i fiksjon og drama.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Plotkast
Plotkast
S2E3: Orderudsaken
Loading
/