• Økte felleskostnadbrøk på +35% varslet i fellesferien i Tokerudåsen sameie, uten nærmere forklaring enn at styret følger råd fra OBOS. Tokerudtoppen og Tokerudlia har varslet +5%.

  • Innbrudd i garasjehuset og ildpåsettelse fører til full uttrykning av brannvesen og politi etter kraftig røykutvikling. Garasjehuset i betong står fortsatt.

  • Rykter før årsmøte om at advokat og styreleder Christian Engelstad frykter for gjenvalg blir bekreftet når årsmøte får presentert  mannen valgkomitéen har funnet, tidligere styreleder i Tokerudtoppen, advokat Alf-Erik Vollen.  Engelstad tar ikke kampvotering. Vollen signerte Samspillavtalen (2018) for Tokerudtoppen, og var møteleder på Rommen scene.

  • Styreleder i Tokerudåsen Nadir Ali, med mer enn ti år i styret blir gjenvalgt uten motkandidat og fetteren hans Umar Ali likeså.

  • Innkalling til årsmøter i Tokerudlia og Tokerudåsen varsler nye diskusjoner om rehabilitering, og sier ingenting (og lyver) om et aktivt prosjekt i Oslo kommune. Begge nevner aldri Samspillavtalen med navn. Punktene de sier er vurdert og samtidig avviser mangler i avtalen, og det er C)  Rive nåværende bygg og kun parkering utendørs på bakkenivå.

  • Privat søksmål mot beboer i Tokerudåsen, som inngår forliksavtale og trekker artikler i tokerudåsen.no. Styret følger opp og fjerner straks fire år med debatt og dokumentasjon på de intern Vibbo (TÅ) sidene. Nye innkallinger til ordinære årsmøter i Tokerudlia og Tokerudåsen sier ingenting om Samspillavtalen og beskriver prosjektet med halvsannheter, som i dette klimaet er hele løgner.